I Øens VVS støtter vi løbende initiativer, der støtter op om meningsfulde formål. I næste weekend finder Stafet For Livet sted, lige i vores egen baghave!🌱

Stafet For Livet i Tårnby er en begivenhed, der giver dig mulighed for at gå, løbe eller cruise på dit foretrukne transportmiddel – det handler om at nyde tiden sammen og samtidig støtte kampen mod kræft. 🏃‍♂️🚴‍♀️🚶‍♀️

I Øens VVS har vi valgt at bidrage som sponsorer til dette arrangement, da vi, ligesom alle andre, ser kampen mod kræft som en vigtig fælles indsats. Det er inspirerende at se lokale engagerede personer skabe et sådant arrangement. Det vil vi gerne bakke op om,” fortæller Kirsten Eisenhardt, COO i Øens VVS.

Hvert år sender Stafet For Livet sit overskud videre til Kræftens Bekæmpelse. Dog går de 10 % til lokalforeningen i Tårnby, som bl.a. støtter den lokale Kræftcafé. Lige nu lever ca. 2.527 personer i Tårnby Kommune med kræft, så støtten gør en stor forskel for både de kræftramte og deres pårørende. 🎗️

Det giver rigtig god mening for os, at noget af den velvilje, som vi modtager fra holdene, deltagerne, donatorer og sponsorer går tilbage til vores lokalområde,” fortæller Katja Hansen, frivillig tovholder for Fundraising.

Ligeledes oplever Stafet For Livet, at de lokale virksomheder støtter op om arrangementet. 🙏

Vi oplever heldigvis virkelig megen goodwill blandt virksomheder (store som små) samt alle vores optrædende, som stiller op uden at få honorar. Det synes vi virkelig er prisværdigt,” siger Katja, og fortæller, at Stafet For Livet er afhængigt af donationer og sponsorater: ”… uden dem kunne vi slet ikke gennemføre stafetten, eller sende et overskud videre til Kræftens Bekæmpelse. 🤍

I Øens VVS er vi stolte af at være nabo til engagerede medborgere.

Stafetten afholdes i weekenden den 2. til 3. september 2023, hvor man samles på boldbanen ved Tårnby Skole. Ønsker du at deltage i stafetten kan du tilmelde dig her: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/taarnby/deltag-til-stafetten