Øens VVS Entreprise A/S anvender FlowFit som de første

Øens VVS Entreprise var en af de første entreprenører, der benyttede sig af FlowFit her i Danmark. Allerede i april 2022 anvendte vi det innovative produkt fra Geberit, og siden er andre fulgt med. Et af de projekter, vi lige nu anvender FlowFit på, er Rymarksvænge i Hellerup.

Valg af innovativt produkt

FlowFit er af høj kvalitet og har en række fordele, der medvirkede til, at vi i Øens VVS Entreprise vælger at bruge produktet.
Geberit FlowFit er et innovativt forsyningssystem og har en række fordele ift. traditionelle rør:
  • Afslibning og kalibrering af rør er ikke nødvendigt. Rørene kan indsætte direkte efter, at længden er skåret til
  • Håndkrafts pressetænger behøver ikke at være sat til strøm for at kunne presse rør, hvilket betyder, at værktøjet altid er tilgængeligt
  • Det flowoptimerede design ved FlowFit giver mindre tryktab
  • Vandvolumen reduceres og der er mindre stilstand i rørene.
VVS-formand Kenneth Nordstedt fra Øens VVS har allerede haft FlowFit mellem hænderne og kan tydeligt mærke en forskel.
”Alupex fylder lidt mere, men det her er det bedste alupex produkt. Man skal kun bruge to stykker værktøjer og man kan hele tiden kontrollere indstiksdybden. Så det er nemt at arbejde med, og du kan vinkle det hele vejen rundt. Der er en lavere fejlrisiko, hvilket gør den idiotsikker,” siger Kenneth Nordstedt.
Han fremhæver en god opstartsfase med Geberit.
”Vi havde en ansat fra Geberit ude og holde et kursus for os i Øens, hvor han fortalte og viste alt om FlowFit. Montørerne fik dermed en større tryghed, når de selv skulle ud at bruge systemet. Samtidig kunne vi få svar på vores spørgsmål til systemet med det samme i stedet for, vi skulle det op i en manual.”

Tæt samarbejder skaber tryghed

For Øens VVS Entreprise er det vigtigt at skabe tryghed og sikkerhed på projektet – både over for bygherre og andre samarbejdspartnere.
Når et produkt er helt nyt og endnu ikke er landet på hylderne hos grossisterne, kan man som entreprenør stå med en usikkerhed i forhold til leveringsgarantien. I værste fald fravælger man produktet. Med Geberit som samarbejdspartner, gik Øens VVS dog ind i projektet med ro i maven.
Projektchef, Tonny Westergaard fra Øens VVS Entreprise, var personligt bekymret for de logistikproblematikker, der kan opstå, når man vælger et helt nyt system til et stort projekt.
”Vi er nok en af de første, der benytter os af FlowFit her i Danmark, og vi valgte det allerede tilbage i april. Vi var lidt udfordret i starten med at få de ønskede materialer, men det er forventeligt med et helt nyt system. Heldigvis kunne Geberit hjælpe os med leveringen af de ønskede materialer, indtil grossisten selv fik det på lager,” siger Tonny Westergaard og fortsætter.
”Mange grossister tager det først på lager, når flere projekter benytter sig af FlowFit, hvilket er tilfældet nu. Lemvigh-Müller har fået FlowFit på lager, så vi kan bestille varer fra måned til måned. Vi har været glade for det tætte samarbejde med Geberit her i opstartsfasen, og vi er glade for at arbejde med FlowFit.”
Øens VVS fortsætter de kommende år med den store renovering af de 433 boliger på Rymarksvænget, hvor Geberits systemer bliver installeret.